Big Bag sand i høj kvalitet​

​Hos Dansk Kvarts Industri A/S producerer vi sand i Big Bag, kvartssand og flisesand til alle, som forstår vigtigheden i kvaliteten af en rigtig god sand. Sand er ikke bare sand. Vi leverer til mange forskellige brancher og tilbyder en lang række forskellige typer af Big Bag sand.

Skal du bruge Big Bag sand, kvartssand eller flisesand er vi parate til at levere med stor fleksibilitet. Hvis du arbejder med sandblæsning, ved du hvor vigtigt det er, at have den rette type sand til formålet. Vi har egen sandgrav og kan hjælpe dig med lige de sorteringer, du efterspørger.

Kvartssand til håndværkere, vandværker og sportsformål

Vi leverer kvartssand til en bred skare af kunder, bl.a. håndværkere, vandværker samt kunder, der køber ind til kunstgræsbaner. Det er ikke ligegyldigt, hvilken sand, der anvendes til vandfiltrene eller benyttes på kunstgræsbanen. 

Når man taler om vandfiltre, kan den gode kvalitet ses direkte på bundlinjen i form af besparelser. Så vil du have sand i høj kvalitet, er vi den rette leverandør for dig.

​Flisesand, Big Bag sand og kvartssand er blot nogle af vore specialer. Vi råder over en langt større portefølje af produkter, hvor blandt andre følgende kan nævnes:

  • Ridebanesand
  • Digesand
  • Strøsand
  • Landbrugssand
  • Farvet sand

Kontakt os for bestilling af Big Bag sand i dag

Vil du lægge en bestilling på Big Bag sand, kvartssand eller flisesand, kan du kontakte os for et godt tilbud på telefon 86 52 07 00 eller skrive til os på dki@kvarts.dk.​​

Information

Dansk Kvarts Industri

CVR: 17475800​

Kontakt

Telefon: +45 86 52 07 00

E-mail: dki@kvarts.dk​