​Historie

D.K.I./Dansk Kvarts Industri A/S er en veletableret familievirksomhed, som siden opstarten i 1953 har udviklet sig til at være én af de største leverandører internationalt. Med opkøbet af Ormslev Kvartsværk, idag kaldet Stonewalk, i 1981, dækker vi markedet med alle former for kvartsprodukter, fra produktion af kvartssand til kvartsmel og farvede sand og sten.

D.K.I. leverer til Tyskland, Holland, Belgien, England, Sverige, Norge, Finland, Island, Bulgarien, Ungarn, Rumænien, Rusland, Israel og Baltikum - og listen af vores eksportlande bliver stadig længere.​

Virksomhedens centrale placering tæt på havnene i Aarhus, Horsens og Fredericia, giver os nem adgang både til det øst- og vesteuropæiske marked - og vores store lagerkapacitet sikrer både hurtig og præcis levering.

Samtidig er produktionskontrol og udvikling en selvfølge for os, så begge dele sker i tæt samarbejde med Teknologisk Institut.

Dansk Kvarts Industri A/S, har en god stab af dygtige og kompetente medarbejdere - dels i produktionen, dels i administrationen.

Ud af de ialt 20 medarbejdere, har flere været ansat i virksomheden gennem en del år - og alle har et professionelt kendskab til branchen.​

VI TAGER HENSYN TIL MILJØET I HELE VORES PRODUKTION...

DERFOR ER VORES SAND GRØNT!​

Information

Dansk Kvarts Industri

CVR: 17475800​

Kontakt

Telefon: +45 86 52 07 00

E-mail: dki@kvarts.dk