​Ovntørret sand af den bedste kvalitet

​Hos Dansk Kvarts Industri A/S producerer vi ovntørret sand i form af kvartssand i høj kvalitet. 

Vi holder til i et dejligt naturområde ved Brædstrup, hvor vi råder over 80 hektar med adgang til den bedste kvalitet af kvartssand. Vi sælger ovntørret kvartssand til kunder i hele Danmark og i udlandet.

En af de vigtigste processer i forbindelse med produktion af ovntørret sand er den meget omfattende forædling af kvartssandet. Forædlingen sker i vort eget højeffektive vaskeanlæg.

Vi bruger naturgas til tørring af kvartssandet og vi råder over tre tørrelinjer med rotérovne. Palleteringen af ovntørret sand i sække sker på et fuldautomatisk anlæg.

Vi kan sammensætte specialsortering af ovntørret sand

Vi har mange standardsorteringer af ovntørret sand og med vort højteknologiske doseringsanlæg kan vi desuden sammensætte en hvilken som helst specialsortering af ovntørret kvartssand.

Det ovntørrede kvartssand forhandles i sække og Big Bags samt i løs vægt i Silo-transporter.​

Ring til os og få en pris på ovntørret kvartssand​

​Hos Dansk Kvarts Industri A/S sidder vi klar til at betjene og vejlede i vore produkter – bl.a. ovntørret sand. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vore produkter eller hvis du ønsker at blive oplyst om priserne.

Kontakt os ved at ringe på telefon: 86 52 07 00 eller ved at skrive en e-mail til: dki@kvarts.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Dansk Kvarts Industri

CVR: 17475800​

Kontakt

Telefon: +45 86 52 07 00

E-mail: dki@kvarts.dk​