Sand til sandblæsning i flere sorteringer

Hos Dansk Kvarts Industri tilbyder vi sand til sandblæsning i mange forskellige sorteringer og vi leverer i hele Danmark samt i udlandet. 

Vi har mange års erfaring i levering af sandblæsningsmaterialer og kan desuden tilbyde alle former for transport- og emballeringsløsninger.

Vi leverer i 1-25 kg foliesække, Big Bags fra 250 -1.500 kg samt i løsvægt med silotransport med 1-3 rum. Vi har også mulighed for at fremstille blandinger efter vore kunders individuelle ønsker, hvis man eksempelvis skal bruge flere typer sand til sandblæsning.

Typer af sand til sandblæsning

Har du brug for sand til sandblæsning, er vi den oplagte leverandør og vi kan anbefale følgende typer sorteringer:

Dana Kvarts 0,1-0,3 mm

Dana Kvarts 0,3-0,6 mm

do.

do.​

do.​

Dana Kvarts 0,4-0,8 mm

do.

do.​

do​

Dana Kvarts 0,7-1,2 mm

do.

do.​

do.​

Dana Kvarts 0,8-1,4 mm

do.

do.​

do.​

Dana Kvarts 1,2-2,0 mm

do.

do.​

do.​

​Vi ved, hvor vigtig den rette kvalitet er for det endelige slutresultat – også når det kommer til sandblæsning. Derfor vil vi gerne imødekomme dine ønsker og levere en blanding, du kan bruge.

Få et godt tilbud på kvalitetssand

Vil du høre mere om vore typer af sand til sandblæsning eller er du interesseret i et godt tilbud? Så kontakt os ganske uforpligtende på telefon 86 52 07 00, eller skriv til os på dki@kvarts.dk.

​Garnet sand leveres i 25 kg sække eller 1 tons BigBags, men er ikke lagervare.

Transport- og emballering:

Dansk Kvarts Industri A/S har mange års erfaring i levering af sandblæsningsmaterialer og vi kan tilbyde alle former for transport- og emballeringsløsninger. 

Vi har også mulighed for at fremstille blandinger efter vore kunders individuelle ønsker.​ Se vore andre former for sand her.

Information

Dansk Kvarts Industri

CVR: 17475800​

Kontakt

Telefon: +45 86 52 07 00

E-mail: dki@kvarts.dk​