Topdressing giver optimale vækstvilkår

Hos Dansk Kvarts Industri A/S tilbyder vi topdressing specielt til greenkeepere, som ønsker at holde golfbanerne flotte og skarpe.

Topdressing er ligeledes et oplagt valg til kunstgræsbaner.

For at få en optimal bane skal den have gode vækstvilkår. Det får man blandt andet ved at anvende topdressing i høj kvalitet – så kontakt derfor gerne Dansk Kvarts Industri A/S for råd og vejledning vedr. topdressing.

Topdressing kan skræddersys således, at du får lige præcis den sortering, du gerne vil have. Topdressing giver forbedrede muligheder for afdræning og giver græsset luft til at ånde.

Levering af professionel topdressing

Topdressing er et helt særligt produkt, som er udviklet professionelt med afsæt i specielle udviklingsmetodikker. Vi er erfarne leverandører, der har fokus på at imødekomme vore unikke kunders behov, hvorfor du kan få den helt rette sammensætning til dine præferencer.​

Har du brug for rådgivning i forhold til produktet, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder. 

Vi har gode input til topdressing, da vi ved hvor essentiel kvaliteten er i henhold til brugen i dagligdagen. Så kontakt os endelig, hvis du vil vide mere.

Kontakt os i dag for et gratis tilbud

Ønsker du at afgive en bestilling på topdressing eller måske høre mere om faste leverandøraftaler, er vi gerne behjælpelige. Kontakt os på telefon 86 52 07 00, eller skriv til os på dki@kvarts.dk for et godt tilbud.​

Information

Dansk Kvarts Industri

CVR: 17475800​

Kontakt

Telefon: +45 86 52 07 00

E-mail: dki@kvarts.dk​